Mission One Eleven i Vetlanda

I augusti startar en missionsbibelskola (Mission One Eleven) i Vetlanda. Har du en längtan efter att ge dig ut i mission och att pröva din kallelse är detta en skola för dig. Den kommer att ta dig till de stammar och folk som aldrig har hört evangeliet förut.

Jesus sa: ”Gå därför ut och gör alla folk till lärjungar”! Efter mer än 2000 år finns det fortfarande människor som ännu inte har hört talas om Jesus. Borde det inte vara en mänsklig rättighet att få höra evangeliet?

Det blir ett 15 veckor långt missionsäventyr och kanske just du blir den som kommer att dela evangeliet för första gången i en onådd by.

”The gospel is only good news if it gets there in time”. – Carl F. H. Henry

Skolan är CSN berättigad.

Här kan du läsa mer: http://hope.se/mission-one-eleven/

Du gillar kanske också...