Hyra tält?

Under sommaren 2019 så har tältmöten i Sverige få ett rejält uppsving i och med; Det Finns Hopp kampanjen med Sebastian staket. Det har varit fantastiskt att besöka dessa tältmöten i somras och många har tagit emot Jesus genom Det Finns Hopp.

Vi hjälper till att hyra ut ett stort tält för kampanjer, väckelsemöten och evangelisationssatsningar etc. Tältet rymmer 600 personer men man kan sätta upp delar av tältet för att få ett mindre tält och en intimare sättning. All interiör till tältet finns förutom ljud.

Om du eller någon församling du känner till är i behov av ett tält får du höra av dig eller lotsa folk till oss. Kostnaden för tältet är förmånlig och vi önskar verkligen att tältet skall användas för olika slags satsningar.

Vi kommer inte bara hjälpa till att hyra ut tältet utan vi kommer också att använda oss av detta tält på ett mycket spännande sätt. Vad det handlar om kommer nästa uppdatering här handla om….

Håll ögonen öppna här för vår nästa uppdatering!

Du gillar kanske också...