Dina fem viktigaste relationer

Den 31/10 var Daniel och spelade in en ny undervisningsserie för TV Vision Sverige. Undervisningen handlade om ”Dina fem viktigaste relationer”. 

Det blev fem avsnitt och där varje avsnitt var ca. 26 minuter. 

Del 1. Relationen med Gud.

Del 2. Relationen med församlingen. 

Del 3. Relationen med bibeln.

Del 4. Relationen med fienden. (Helt klart en annan slags relation än de andra fyra relationerna. Mer av ett förhållningssätt, där vi lever i auktoritet över honom och har kunskap om hur han verkar etc). 

Del 5. Relationen med de förlorade. 

Alla dessa relationer måste varje troende ha i sitt liv och även växa i. Tänk dig barnprogrammet ”fem myror är fler än fyra elefanter”.  Dvs. det räcker inte att ha fyra stora av dessa fem relationerna på plats i sitt liv. Om en av relationerna är obefintlig eller svag kommer den troendes liv inte att vara med dess fulla kapacitet. 

Det var en spännande inspelningsdag, trevligt sällskap i form av studiepersonal från Vision Sverige och resultatet blev riktigt bra! Inom kort kommer du att kunna ta del av undervisningsserien i TV Vision Sveriges programtablå, playtjänst och även på deras youtubekanal. 

🐜🐜🐜🐜🐜 > 🐘🐘🐘🐘 

Du gillar kanske också...