Evangelistträff på Nordirland!

Under några dagar i september månad deltog Daniel och Jonatan på en årlig träff för evangelister på Nordirland. Det var ACE (Association of Campaign Evangelists) som står som värd för denna årliga evangelistkonferens. Detta var tolfte gången som denna konferensen hölls. Dagarna bjöd på bland annat: undervisning, gemenskap, möten och härliga vittnesbörd om vad Gud gör. The Pioneering Heart kopplar med mycket av det som ACE står för. I och med denna konferens har The pionnering heart fått många öppna dörrar och inbjudningar till framtida satsningar.

dscf0030

Det var inspirerande för oss att få träffas och nätverka, samtala och be tillsammans med denna grupp av fantastiska evangelister. Gud har verkligen satt djupa spår i oss efter dessa dagar. Missionsbefallningen och att predika om Jesus och särskilt för de onådda har satt ännu djupare spår i oss efter konferensen. Under en sådan här konferens så är det mycket som händer i ens hjärta under programmet med det är också mycket som händer mellan de olika programpunkterna. Kallelsen och visionen som The Pioneering Heart har brinner varmare och tydligare efter dessa dagar. När Jesus ger församlingen missionsbefallningen så är det just en befallning. Alla kan inte gå och resa ut men alla är kallade. Vi kan vara med på tre sätt. 1. Resa ut. 2. Be. 3. Ge. Alla kan inte resa ut men alla kan vara med och be och ge.

I höst kommer Jonatan att både leda och undervisa på en ledarkurs nere i Kroatien. Fokus ligger först och främst på ungdomar och unga vuxna på denna kurs. Men det kommer säkert även vara någon äldre som vill vara med. Under fyra tillfällen kommer Jonatan undervisa om vad ett kristet ledarskap är. Allt står och faller med ledarskap. Många ungdomar och vuxna kommer att få lära sig mer om vad ett andligt ledarskap är.

Du gillar kanske också...