Ledarkurs i Kroatien!

ledarkurskroatien

Nu i höst har vi haft en ledarkurs för tonåringar och unga vuxna. Det har varit väldigt uppskattat. Pastorn för församlingen har varit väldigt tacksam för denna ledarkurs. Det har varit och är ett stort behov av ledarundervisning.
Ett tjugofemtal ungdomar har samlats varje gång. Vi började väldigt grundläggande för att fånga de som nyss startat i ledarposition eller som ännu inte är ledare, för att sedan ge lite tyngre undervisning till dem som har varit ledare ett tag.
Gud har gett mycket uppenbarelse om vad ledarskap är för dessa unga ledare och mycket har lagts ner i deras hjärtan som de kan använda när de tar sig an ledaruppgiften i sitt liv.
Kvällarna har innehållit mycket skratt, glädje och uppmuntran. De unga ledarna har byggts upp och förstått att Gud kan använda dem mäktigt. Sista kvällen lovade jag att be för dem som ville. Alla var framme för förbön. Gud välsignade storligen med att ge alla jag bad för ett övernaturligt budskap. Det var många som var starkt vidrörda och inre sår helades.
Gud är så god och jag är evigt tacksam för denna ledarkurs. Den är början på något nytt som Gud vill göra i detta land, för detta lands förvandling. Tack för att ni står med oss i detta! Tillsammans gör vi en skillnad.

/Jonatan Ivarsson

God jul och gott nytt år! 
Vi ser tillbaka på ett år där Guds trofasthet har omslutit oss och burit oss. Vi har hunnit med det som vi hade planerat. Jonatan flyttade till Kroatien, familjen Karlsson var där och hälsade på honom. The Pioneering Heart blev en förening och fick sitt organisationsnummer från skatteverket. Vi har varit i Nordirland på en härlig missionskonferens och vi har haft en ledarkurs för ungdomar och unga vuxna i Kroatien.

Tack för att ni finns och att vi tillsammans får predika världens bästa budskap.

 

Vi vill önska er alla en underbar jul och ett gott nytt år!
”Ty idag har en Frälsare blivit född åt er i Davids stad, och han är Messias, Herren”. – Luk 2:11

Du gillar kanske också...