Kampanj i Sydasien!

Om några veckor reser Daniel & Jonatan med på en missionsresa och en kampanj i Sydasien. Vi kommer resa tillsammans med bl.a. &quotGood News To All People&quot som är med och arrangerar denna kampanj. Teamet som är med på denna resa är på tio personer. Fem stycken är från Sverige och fem stycken är från Norge. Under fyra kvällar kommer evangeliet predikas och dess kraft demonstreras för människorna här.

Det kommer även hållas ett tre dagars långt pastorsseminarium under denna vecka. I denna del av landet där kampanjen hålls har enorma översvämningar förstört skördar, spritt sjukdomar och lett till olika oroligheter. Det är stor nöd och enorma behov i detta område. Hit åker vi för att predika om en uppstånden frälsare som har dött för en hel värld. Evangeliet är verkligen världens bästa budskap och Guds kraft till frälsning.

Vi kommer att uppdatera så mycket vi kan och hinner från Sydasien under denna vecka. Kampanjen är första veckan i november så klicka in här på hemsidan i början av november för att ta del av uppdateringar, filmklipp & bilder från Sydasien och kampanjen.

Du får gärna stå med oss i bön:

• Be om ett andligt genombrott under denna kampanj.

• Be om att många människor upplever frälsningen i Jesus Kristus

• Be om Guds beskydd för både kampanjen och alla i teamet

• Be om mirakler, befrielser, helandeunder & andedop

Du gillar kanske också...