Krokig väg blir rak

I maj månad var Daniel gäst i Morgan Carlssons nya programserie ”mission of hope” på kanal 10. Ett nytt och spännande programkoncept som riktar sig till icke kristna. Avsnittet heter ”krokig väg blir rak”. Ett mycket lämpligt namn både på programmet och på Daniels liv.

I programmet berättar Daniel om sin på många sätt annorlunda och tuffa uppväxt och om vägen till Jesus. Under våren har Daniel på flera sätt fått verka och betjäna genom tv och media med sitt vittnesbörd. Corona viruset kom med olika restriktioner och dörrar stängdes men Gud öppnade nya dörrar för oss att tala och Jesus som världens hopp.

Programmet kan ses på: http://www.kanal10play.se/play?id=71695fd2-6d29-4727-95df-b1d5e065253d


Gå in och kolla på programmet i efterhand på deras play sida och dela det gärna i sociala medier.

Du gillar kanske också...