Kroatien är redo för evangeliet!

Under några dagar i slutet på Maj besökte fam. Karlsson vårt ”Europakontor” och Jonatan Ivarsson nere i Kroatien. Under dessa dagar fick vi tid till att söka Gud tillsammans, samtala, planera och att umgås från morgon till kväll. Det var så kul att se Jonatan på plats nere i Kroatien. Hans språkkunskaper går framåt och han känns avslappnad och naturlig i sitt nya hemland, Kroatien.

Vi fick också tillfälle att besöka ett utåtriktat möte i en stad som heter Slavonsky Brod. Två unga kvinnor som är relativt nyfrälsta hade under några kvällar dragit ihop och bjudit in till utåtriktade möten. Första kvällen kom det 90 personer där merparten var ickekristna. Andra kvällen kom det 200 personer och där även merparten var ickekristna. Det var fantastiskt att se dessa unga kvinnor och vad de lyckats åstadkomma under dessa dagar. En etablerad församling i landet kommer hjälpa till att plantera en församling här.

I ett land som är så öppet för evangeliet har vi vårt &quotEuropakontor och Jonatan Ivarsson på plats. Vi vill vara med NU i detta land. I Johannesevangeliet säger Jesus: Säger ni inte att det ännu är fyra månader kvar till skörden. Men jag säger er: lyft blicken och se hur fälten har vitnat till skörd.

Du gillar kanske också...