IGNITE 2016

ign 

I år har IGNITE två fantastiska gäster Karl & Jennifer Hargestam som har mångårig erfarenhet av mission bland onådda folk och stammar. Tillsammans arbetar de för att fler folk och stammar ska få höra de Goda Nyheterna. Denna kväll kommer bli något utöver det vanliga!

karl

Karl och Jennifer Hargestam har arbetat med mission mot onådda folk och stammar sedan början av 1990-talet. Karl kommer ursprungligen från Storuman i norra Sverige och Jennifer är från Kalifornien, USA. Tillsammans leder de ”Mission 111”, en missionsrörelse som letar upp onådda stammar och sänder in missionärer för att vinna dem för Jesus.

Varmt välkommen till IGNITE 2016!

Datum:
Lördag 22 oktober

Tid:
18.00

Plats:
Salemförsamlingen i Mullhyttan
Furuvägen 6
716 94 Mullhyttan

Vid frågor kontakta Mikael Boman på 070-623 99 53

Du gillar kanske också...