Missionsmöten i sommar!

Missionärsfamiljen Jonatan & Jelena Ivarsson kommer resa till Sverige i sommar under veckorna 27-33. Under dessa veckor kommer de bl.a. att besöka olika församlingar i Sverige och hålla missionsmöten.

Jonatan har snart levt 2,5 år som missionär i Kroatien och sedan drygt ett år tillbaka varit gift med Jelena. De är ett ungt missionärspar som arbetar i Kroatien genom församlingen Rijes Zivota Osijeck.

De älskar verligen och tror på den lokala församlingen. De predikar, undervisar, arbetar med smågrupper och leder lovsång för att bara nämna några saker som de så framgångsrikt gör i Kroatien. I sommar blir det en härlig mix för familjen Ivarsson av att återse Jonatans familj, vila och semester samt olika missionsmöten runt om i Sverige.

Flera församlingar är redan bokade för missionsmöten och andra är i planeringsstadiet.
På kalendern på vår hemsida kommer alla sommarens olika mötesbesök finnas så snart de blir bokade.

Vill er församling ha ett besök i sommar så tveka inte att höra av dig till: jonatan@thepioneeringheart.org

Du gillar kanske också...