Nu vinner vi nästa generation i Kroatien!

Till hösten drar vi igång en ny satsning för att vinna nästa generation i Kroatien. Det kommer att vara en ny sorts ungdomsmöten som Jonatan håller i församlingens regi. Utformningen kommer bli både ”upp to date” och tala till de problem som ungdomar ställs inför, i livet idag. Dessa ungdomsmöten kommer vara starkt Jesus centrerat och det kommer vara enkelt att ta med sig sina vänner ditt. Jonatan har under en längre tid tränat ett team av ungdomar och unga vuxna för detta ändamål. I september går startskottet för dessa ungdomsmöten. Låt oss tro Gud om att nästa generation skall bärgas för himlen i Kroatien.

”Säger ni inte att det ännu är fyra månader kvar till skörden? Men se, jag säger er lyft blicken och se hur fälten har vitnat till skörd”. Joh 4:35. över hela världen är problemet inte brist på skörd, utan bristen består i en avsaknad av skördearbetare. Jesus ber oss att be om skördearbetare till skörden. (Matt 9:37-38) Människor i Kroatien är oerhört mottagliga för evangelium. Det finns en öppenhet och en hunger efter att lära känna Gud här. Till hösten vill vi vara med i detta skördearbete av ungdomar. Det känns viktigt och angeläget för oss att kliva in i detta arbete med att vinna ungdomar och unga vuxna i Kroatien. Nu är frälsningen dag, säger bibeln (2 kor 6:2). Idag är frälsningen dag för Kroatien!

Jonatan har gjort och gör ett fantastiskt arbete med att forma teamet runt dessa ungdomsmöten. Ingenting lämnas åt slumpen. Jonatans gåvor i att planlägga strategiskt och träna ungdomar förenas i en härlig symbios i detta projekt. Precis som fisken trivs bäst i vattnet så trivs Jonatan bäst när det skall planeras strategiskt och människor skall komma i funktion i Guds rike. Vi ser fram emot att ungdomar skall bli frälsta och att änglar skall få jubla i Kroatien i höst. Men innan dess skall Jonatan och Jelena spendera några veckor i sommar i Sverige för lite välbehövlig semester. Vill du vara med och ge en gåva som skall öronmärkas för dessa ungdomsmöten i Kroatien, går det bra. Använd vårt bankgiro och märk inbetalningen Youth/Kroatien.

Du gillar kanske också...