Spännande evangelisationssatsning i Skåne!

Söndagen den 12 april predikar Daniel karlsson i två kyrkor i Skåne. Det blir både mötesbesök i Höör på förmiddagen och i Staffanstorp på eftermiddagen. Katie och Niklas Lorentzon är pastorspar i bägge dessa församlingar och sedan en långtid tillbaka vänner som familjen Karlsson uppskattar.
Under våren kommer Niklas att göra en tidning som kommer att delas ut i bägge dessa samhällen. Det blir en lokal tidningsvariant för Höör och en för Staffanstorp. Daniels vittnesbörd om hans uppväxt, liv och frälsningsupplevelse kommer finnas med i denna tidning. Det kommer också finnas en inbjudan i tidningen till de gudstjänster där Daniel predikar.

Både en kreativ och mycket innovativ satsnings som vi är glada att få vara en liten del av.

Var gärna med och be för dessa gudstjänster och denna tidning!

Mötestider 12 april:
Höör kl 11:00
Staffanstorp kl 16:30

Blessings!

Du gillar kanske också...