Jonatan flyttar till Kroatien!

The Pioneering Hearts medarbetare Jonatan Ivarsson kommer att under mitten av februari månad att flytta till Kroatien. Från och med februari kommer vi därför att ha ett missionsarbete som är baserat i två länder, Sverige och Kroatien. Vi ser detta som bra och fruktsamt att vårt missionsarbete växer till att nu även beröra Kroatien.
Jonatan kommer flytta för en längre tid och arbeta med mission genom kontakter och relationer som han har byggt upp där under flera år. Detta är en spännande dörr som öppnats för oss i Kroatien och vi kommer att berätta mer om detta efter att Jonatan har installerat sig på plats.
Jonatan kommer att med pompa och ståt bli avtackad som ungdomspastor på Kristet Center Väst den 10/2. Nu väntar nya utmaningar och uppdrag för honom. Orden som Jesus säger ”väl gjort du gode och trogne tjänare” är något som många kan skriva under på i Jonatans liv. The Pioneering Heart är oerhört välsignade med en så tjänstvillig, kompetent och trofast medarbetare som Jonatan Ivarsson. Det är med både glädje och stolthet som vi sänder ut honom till vårt ”Europakontor” i Kroatien.

/Daniel & Regina Karlsson, assisterande pastorspar Kristet Center Väst, Stenungsund och Initiativtagare till The Pioneering Heart

Du gillar kanske också...