Partner

Medarbetare och medspelare!

Pioneering Heart finns för en enda anledning. Pionjärarbete bland onådda folk. Det är detta som är vårt uppdrag och kallelse. Vi instämmer i Paulus ord: Jag har satt en ära i att inte förkunna evangelium där Kristi namn redan var känt. – Rom 15:20. Detta kan ske på många olika sätt men aldrig utan pengar. Evangeliet är gratis men att bära ut det och att förmedla det innebär många gånger ekonomiska utmaningar.

Det säger jag: Den som sår sparsamt skall skörda sparsamt, och den som sår rikligt skall skörda rikligt. Var och en må ge vad han har beslutat sig för i sitt hjärta, inte av olust eller av tvång. Ty Gud älskar en glad givare. Och Gud har makt att låta all nåd överflöda till er,  så ni alltid och under alla förhållanden har nog av allting och kan ge i överflöd till varje gott verk.  -2 Kor 9:6-8

Bibeln säger att Gud älskar en glad givare och att du och jag kan ge i överflöd till varje gott verk.  Låt missionsbefallningen både få plats i ditt hjärta och i din plånbok. Var med och ge in i något som ligger varmt om Guds hjärta, världsmissionen. Gud behöver inte dina pengar men vi behöver ge! Givandet förlöser medel för Guds rike samtidigt som det gör något med våra hjärtan.

Tittar man på synonymer för ordet partner hittar du bl.a. dessa två ord; medarbetare och medspelare.

Idag finns det ca. 2 miljarder människor som ännu inte har hört de goda nyheterna om Jesus Kristus. Det kan inte höra de goda nyheterna även om de skulle vilja höra det.  Det borde vara en mänsklig rättighet att få höra om Jesus. Vi vill ta evangeliet till dessa onådda folk. Var en medarbetare och medspelare med oss genom ditt givande. Tillsammans kan Gud, du och Pioneering Heart bli en tredubbelt tvinnad tråd som tillsammans bygger något oerhört starkt. (Pred 4:12)

Kanske kan du som privatperson gå in som en ekonomisk partner

Kanske kan er församling gå in som en ekonomisk partner

Kanske kan ditt företag gå in som en ekonomisk partner

Använd vårt Bankgiro: 185-8547

Guds rika välsignelse och tack för din gåva.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...