Youtube och Instagram


Nu har vi gjort det enklare för dig att ta del av predikningar med Daniel karlsson. Nu finns det en samlande spellista med predikningar från olika kyrkors youtube kanaler med Daniel karlsson. Du söker på ” Daniel karlsson predikar” eller ”Daniel karlsson predikar spellista” så finner du spellistan på Youtube. Du kan även använda dig av denna länk för att nå spellistan på Youtube: https://youtube.com/playlist?list=PLAvgGaciu7wQtNkAvsl8sh87FCnRqRTx4

Nu finns det mycket bra, trosstärkande och uppmuntrande förkunnelse på ett och samma ställe. Spellistan blir som ett samlande paraply för Daniels predikningar på Youtube. Vi kommer återkommande att addera fler videos till denna spellista.

I bibeln står det att Gud skapade allt på sex dagar och att han vilade på den sjunde dagen. Vi håller detta bibliska perspektiv här på spellistan på Youtube. Sex dagar (mån – lör) i veckan är du välkommen in och ta del av förkunnelse från Daniel. Den sjunde dagen (söndag) hänvisar vi dig till din egna församlings online och youtube gudstjänster. 

Varje vecka (fredag morgon) postar Daniel även en Devotion på sitt privata instagram konton. Det är många som läser, kommenterar och blir uppmuntrande av dessa andakter. 

Det är (till och börja med) ett ettårs projekt under 52 fredagar 2021. Daniels privata instagram konto heter: danielbengan in och följ och bli uppmuntrad och utmanad varje fredagsmorgon. 

Se nu till att inte missa denna spellista på Youtube eller dessa andakter varje fredag på instagram!! 

Blessings!

Du gillar kanske också...