Global Outreach Day i Osijek

Den 18/5 var det återigen Global Outreach Day utöver vår värld. Väldigt många kristna på många olika platser utmanas att både dela evangeliet med minst en vän eller att kyrkan gör ett evangelisationsevent.

Vi har gjort satsningar förr i Kroatien under Global Outreach Day, men i år skalade vi upp och mobiliserade större. Vi var närmare ett 30-tal personer från, Sverige, Norge, USA och Kroatien som var med på Global Outreach Day i Osijek. 

Temat för satsningen var servolution. Att betjäna människor och att Connecta med dem samtidigt som ett klart evangelium presenteras på olika kreativa sätt. Detta möjliggjorde att olika åldrar kunde medverka och människor med varierad erfarenhet av evangelisation kunde direkt göra en skillnad och betjäna människor.

Vi hade på oss röda tröjor med den lokala kyrkans namn på och var på ett centralt torg i staden Osijek. Vi delade ut rosor och vattenflaskor. Vi hade ansiktsmålning och gjorde djur av ballonger för barn. Det var även både en dansuppvisning och kubbspel.
Vi hade en förbönsstation och delade ut flyers till evangelistiska kvällsmöten. Vi vittnade och samtalade med människor och bjöd in dem till kvällsmötena.

Vi fick be med människor till frälsning på torget och flera kom även till kvällsmötena. På kvällarna var det också människor som tog emot Jesus som sin frälsare efter att blivit inbjudna på torget. En riktigt lyckad Global Outreach Day med fantastiska kvällsmöten i Osijek. 

You may also like...